Netwerkorganisatie

Ons team, Aanvullende expertise, Eigen expertise, Onze visie, Leuk(er) werken voor iedereen

De netwerkorganisatie Leuker Werken werkt bestaat uit enthousiaste professionals. Deze experts vormen met hun netwerk een flexibele dienstverlener met een missie:
  • Laat een organisatie in haar kracht komen.
  • Doe dat op een verantwoorde en betaalbare manier.
  • Baseer die hulp op de beste praktijkervaringen.
  • En laat het grotendeels door de organisatie zelf uitvoeren.
Ons team
De initiatiefnemers, Monique Dijkman (Helder P&O) en Jan de Jong (De Jong Consulting) hebben deze netwerkorganisatie verder uitgebreid met de expertise van:
  • Amélie Timmermans (Timmermans Coaching)
  • Hans van Zeist (van Zeist Consultancy)
  • Bianca Alferink (Move&Coraggio coaching en advies)
Aanvullende expertise
Voor specifieke elementen in het verandertraject vallen we op elkaar terug. Denk hierbij aan B&C-cyclus, functiehuisontwerp, competentiemanagement, leiderschapstrainingen, etc. Als de situatie erom vraagt, springen we bij op andere vlakken. We verzorgen de communicatie en PR en regelen eventueel de planning van het verandertraject.
Eigen expertise
Als organisatie kun je je eigen expertise inzetten. Heb je experts in huis om zaken op te pakken of trainingen te verzorgen, dan maken we daar natuurlijk gebruik van. In dat geval scheppen wij de voorwaarden of leveren de materialen.
Onze visie
Het netwerk Leuker Werken werkt baseert haar visie op de praktijk. Wil je de organisatiecultuur veranderen, dan moet je bij het primaire proces beginnen. We coachen het management en plaatsen staf, ondersteunende diensten, systemen en procedures in de nieuwe besturingsfilosofie.
Leuker werken voor iedereen
Wij zorgen ervoor dat iedereen, op elk niveau, leuker werkt in een organisatie die past in deze dynamische tijd. Wil jij ook leuker werken? Neem dan contact met ons op!

BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER ONS CONCEPT EN
WIL JE MEER INFORMATIE?